Bohemiansi väravavaht Martin Berkovec jäi pärast kokkupõrget oma meeskonna kaitsja Daniel Krchiga teadvusetult murule lebama. Kangelaslikult käitus Togo ründaja Kone, kes väravavahi keele allaneelamisest päästis.

"Ma ei teinud seda esimest korda. Umbes juba neljandat korda. Kaks korda Aafrikas, korra Taimaal," rääkis Kone pärast 0:0 viigiga lõppenud kohtumist. "Kontrollisin koheselt, ega ta keelt polnud alla neelanud."

Nii Berkovec kui ka Krch toimetati haiglasse ning teisel poolajal teatas staadioni teadustaja, et mõlema mehega on kõik korras, mille peale publik palavalt aplodeeris.

"Tahaksin hetkeks spordi kõrvale lükata ja tänada Koned, kes meie mehele esmaabi pakkus," ütles Bohemiansi treener Miroslav Koubek. "Ta käitus selles situatsioonis väga professionaalselt. Minu jaoks on see palju tähtsam kui mäng ise."

28-aastane Berkovec postitas oma tänusõnad Kone aadressil hiljem Facebookis: "Tahaksin tänada Francis Koned, kes oma kiire tegutsemisega mu elu päästis. Olen tema kohese abi üle äärmiselt tänulik."