Ronaldo sajas koondisevärav sündis avapoolaja lõpus karistuslöögist, kui ta saatis palli täpselt ristnurka. Teise tabamuse sai Portugali äss kirja 72. minutil, mil lennutas nahkkera karistusala joonelt väravavahi jaoks püüdmatult tagumisse nurka.

35-aastasest portugallasest sai alles teine meesjalgpallur maailmas, kes on löönud rahvuskoondise särgis vähemalt 100 väravat. Varem oli seda suutnud vaid iraanlane Ali Daei, kelle arvel on 109 tabamust. Ronaldol kulus uhke tähiseni jõudmiseks 165 mängu.

Portugal võitiski tänase mängu 2:0 ja jätkab C-grupis kahe vooru järel koos Prantsusmaaga täiseduga.

Prantslased alistasid täna 2018. aasta MM-finaali kordusetenduses Horvaatia taas 4:2. Prantsusmaa eest said jala valgeks Antoine Griezmann, Dayot Upamecano ja Olivier Giroud, võitjate neljanda tabamuse eest hoolitses Dominik Livakovic, kes patustas omaväravaga.

Belgia võitis B-alagrupi mängus Michy Batshuayi kahe värava abil Islandit 5:1 ning jätkab samuti täiseduga.

Inglismaa loovutas samas grupis esimesed punktid, kui piirdus võõrsil Taani vastu 0:0 viigiga. Inglaste algkoosseisus alustas kaks debütanti - Wolverhamptoni keskkaitsja Conor Coady ja Leeds Unitedi poolkaitsja Kalvin Phillips, kes on siiani mänginud vaid Inglismaa esiliigas. Vahetusest sekkusid veel ka debütandid Jack Grealish (Aston Villa) ja Ainsley Maitland-Niles (Arsenal).

Ronaldo värav karistuslöögist: