Teise poolaja alguses läksid Shaw ja Carvajal ühiselt kõrget palli ründama, kui nad kokku põrkasid. Kui Carvajalil polnud suurt midagi häda, siis Shaw kaotas juba õhus selle tagajärjel teadvuse, prantsatas kontrollimatult murule ning viidi kanderaamil väljakult ära.

Kokkupõrge oli sedavõrd võigas, et olukorrast teleülekandes korduseid ei näidatudki.

Vasakkaitsja tuli õnneks hiljem teadvusele ning tänas Twitteris oma toetajaid. "Olen parimates kätes. Olen võitleja, seega tulen siit tagasi," kirjutas Shaw.

Shaw on ka varem korduvalt vigastustega kimpus olnud. 23-aastane Manchester Unitedi äärekaitsja murdis 2015. aastal Meistrite liiga kohtumises kahest kohast jalaluu - vigastus oli sealjuures sedavõrd tõsine, et selle tagajärjel oleksid arstid äärepealt pidanud tema jala amputeerima. Õnneks avastati viimasel hetkel Shaw' jalas olnud vereklombid ning need eemaldati õigel ajal.

Hooaeg 2016/17 möödus samuti vigastuste tähe all - ta alustas seda kubemevigastuse tõttu kaks kuud hiljem ning kaks jalaoperatsiooni lõpetasid selle varakult. Sel hooajal on ta aga Unitedis kerkinud omal positsioonil esimeseks valikuks.