Brasiilia meedia on avaldnud ka video, millel on näha Neymari sama naisega kaklemas. "Ma löön sind, sest sa ründasid mind eile. Sa jätsid mu siia üksi!" karjub naine videos.

Tuleval esmaspäeval telekanalis SBT Brasil täismahus eetrisse minevas teleintervjuus ütleb naine, et Neymari tegu oli "rünnak koos vägistamisega". Modellina töötav Trindade tunnistas, et talle meeldis Neymar ning ta lendas jalgpalluri kulu ja kirjadega Pariisi eesmärgiga temaga vahekorda astuda.

Asjaolud muutusid aga kohe esimesel kohtumisel. "Ta oli agressiivne, täiesti erinev sellest poisist, keda ma sõnumite kaudu tundma õppisin," rääkis naine. "Kuna ma tõesti tahtsin temaga olla, ütlesin ma endale: "OK, ma üritan sellega toime tulla." Kuid pärast musitamist ja hellitamist hakkas ta mind lööma. Ning siis tegi ta mulle tõesti haiget. Ma palusin tal lõpetada, sest see tegi mulle haiget."

Trindade sõnul Neymar vabandas, kuid jätkas siis haiget tegemist ka seksi ajal. Video, mille naine andis ka politsei käsutusse, kujutab endast Trindade ja Neymari kohtumist järgmisel päeval.

Enne eilset Brasiilia - Katari maavõistlusmängu kirjutas Neymar Instagramis, et algav mäng saab talle "teatud asjaolude tõttu" olema karjääri kõige raskem. Paraku sai ta seal osaleda vaid 17 minuti jagu, sest nihestas hüppeliigest. Haiglas tuvastati ründaja hüppeliigese sidemete rebend, mis jätab ta eemale 14. juunil algavalt Lõuna-Ameerika karikaturniirilt ehk Copa Americalt.

Neymar ise on kõiki süüdistusi eitanud ja lisanud, et tegu on väljapressimisega. Brasiillase kaitseks astusid välja ka tema koondisekaaslased, kellega ta koos praegu laagris viibib.

"Selliste süüdistuste kuulmine tegi mind kurvaks ja ma mõtlesin, et kogu olukord on väga kummaline," sõnas Brasiilia koondise keskväljamees Fernandinho. "Alles 15 päeva hiljem esitas ta Neymari vastu süüdistuse."

"Usun, et kõik juhtunu asjaolud selgitatakse nii kiiresti kui võimalik ja mina usun Neymari süütusesse," jätkas Fernandinho. "Kõik meie mängijad ja koondise liikmed kavatseme Neymari toetada, et see mitte kuidagi väljakul toimuvat ei mõjutaks."