Chigagos peetud kohtumise mõlemad tabamused sündisid avapoolajal. PSG poolel skoorisid Blaise Matuidi (25. minutil) ja Zlatan Ibrahimovic (34. minutil). Kohtumist jälgis kohapeal 61 351 pealtvaatajat.

Vaata mängu kokkuvõtet SIIT!

Lisaks mängulisele allajäämisele on ManU kaotamas PSG-le ka tähtmängijat Angel Di Mariat. Pariisi klubi peatreener Laurent Blanc sõnas kohtumise järgselt, et läbirääkimised on kulgenud raskelt, kuid ta usub, et jõutakse mõlemaid osapooli rahuldava tehinguni.

Di Maria ei sõitnud Manchesteri klubiga Ameerika turneele ja see peaks tähendama meeskonnast lahkumist. Spekuleeritakse, et argentiinlase üleminekusumma PSG-sse saab olema suurusjärgus 65 miljonit eurot. Mullu suvel sõlmis Di Maria Inglismaa suurklubiga 5-aastase lepingu, üleminekusumma Madridi Realist oli 85 miljonit eurot. Seega on ManU valmis korstnasse kirjutama tervelt 20 miljonit.

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal Di Maria teemat lahata ei soovinud. "Ma ei vasta nendele küsimustele. Ma ei tea tema saatust. Teatame, kui midagi on lõplikult otsustatud," kõlasid hollandlase lühidad kommentaarid.