De Rossi saabus neljapäeva varahommikul Buenos Airese lennujaama, kus teda tervitasid Boca tulihingelised fännid ja kümned telekaamerad reporteritega. Lennujaamast viidi mees otse meditsiinilisele ülevaatusele, esimesele treeningule oodatakse De Rossit reede hommikul. Itaallast esitletakse avalikult klubi uue täiendusena esmaspäeval.

De Rossi klubivahetuse üle hakati spekuleerima juba kevadel, kui selgus, et AS Romas temaga lepingut ei pikendata ning mees ise ütles pressikonverentsil: "Ma tahan veel jalgpalli mängida. Oleks ebaõiglane, kui ma praegu lõpetama peaksin."

Arvatakse, et tehingu taga olid De Rossi head suhted Boca spordidirektori Nicolas Burdissoga, kes mängis keskkaitsjana AS Romas aastatel 2009-2014.

Eelmisel nädalal lõi Boca Juniors käed ka 29-aastase argentiinlasest ääreründajaga Eduardo Salvioga, kes pallis varem Portugalis Lissaboni Benficas.

Argentina klubidel lubatakse koosseisu registreerida vaid viis välismaalast. De Rossi soetamisele aitas kaasa Uruguay poolkaitsja Nahitan Nandezi lahkumine Ragnar Klavani meeskonda Cagliarisse ning Colombias sündinud Frank Fabra saamine Argentina kodanikuks.