Juba mängu esimestel minutitel võis aru saada, et midagi head siit Levantele ei tule: Alexis Sanchez viis Barcelona juhtima juba 3. minutil. Kuid Sancheze kiire värav oli alles Levante õudusunenäo algus.

12. minutil lõi enda uue liigahooaja esimese värava Lionel Messi, 24. minutil sahistas väravavõrku Dani Alves. Barcelonale 3:0 võidust aga ei piisanud, juba kaks minutit hiljem leidis väravavõrgu üles ka Pedro.

Barcelona jätkas tulist mängu, kuni 41. minutil teeniti penalt, mille Messi ka realiseeris. "Kirsiks tordi peal" oli Xavi värav 45. minutil. Avapoolaeg kuulus niisiis Barcelonale 6:0!

Teisel poolajal võeti vabamalt, pingilt sekkusid mängu ka Neymar ja Iniesta, kuid lisandus "vaid" üks värav: Pedro leidis väravavõrgu uuesti üles 73. minutil. Rohkem väravaid enam ei löödud, kuid see jäi vaid Barcelona motivatsioonipuuduse ja Levante väravavahi Keylor Navasi eneseau taha.

Neymar tuli mängu 63. minutil, brasiillane tegi väljakul kohati väga tehniliselt ilusaid liigutusi, kuid noor staar teenis 87. minutil ka kollase kaardi.

Vaata väravaid!