Venemaa võitis G-alagrupis koduväljakul Montenegrot 2:0. Edasipääsu kindlustamiseks vaid viigipunkti vajanud venelaste väravad lõid avapoolaja lõpus neljaminutilise vahega Oleg Kuzmin ja Aleksandr Kokorin, kes realiseeris penalti.

Juba varem EM-pääsme ja grupivõidu taganud Austria meeskond oli täna üle Liechtensteinist 3:0. Kaks väravat lõi Marc Janko, ühe tabamuse lisas Marko Arnautovic.

Rootsi võitis Zlatan Ibrahimovici ja Erkan Zengini väravatest kodus Moldovat 2:0, lõpetas alagrupi kolmandana ja peab EM-piletit püüdma play-offis.

Kümnest mängust koguni üheksa võitnud Austria kogus 28 punkti, Venemaa 20 ja Rootsi 18 silma. Esikolmikule järgnesid Montenegro 11, Liechtenstein 5 ja Moldova 2 punktiga.

C-alagrupi viimastes mängudes alistas Hispaania debütant Mario Gaspari väravast võõrsil Ukraina 1:0, Slovakkia võitis võõrsil Luksemburgi 4:2, Valgevene ja Makedoonia tegid 0:0 viigi.

Alagrupi võitnud Hispaania (27 punkti) ja teisena lõpetanud Slovakkia (22p) pääsesid otse EMile, Ukraina (19) võib edasi jõuda veel ka parima kolmanda koha meeskonnana, kuid võib pileti püüdmist jätkata ka play-offis. Ukraina saatus selgub homme, kui parimaks kolmandaks meeskonnaks võib tõusta Horvaatia või Norra.

Tulemused:
C-alagrupp:

Valgevene - Makedoonia 0:0
Luksemburg - Slovakkia 2:4
Ukraina - Hispaania 0:1

E-alagrupp:
Eesti - Šveits 0:1
Leedu - Inglismaa 0:3
San Marino - Sloveenia 0:2

G-alagrupp:
Austria - Liechtenstein 3:0
Venemaa - Montenegro 2:0
Rootsi - Moldova 2:0