Bale oli suve jooksul väga lähedal Realist lahkumisele ning üleminek Hiina klubisse Jiangsu Suning oli peaaegu teoks saamas, kui Real viimasel hetkel tehingule vee peale tõmbas. Lisaks tunnistas Zidane ise avalikult hiljem, et soovib waleslase lahkumist meeskonnas.

Viimaste päevadega on aga asjaolud muutunud. Suvel meeskonnaga liitunud Belgia tähtmängija Eden Hazardi põlvekõõluse vigastus ning teise ääreründaja Marco Asensio karm põlvevigastus kergitasid waleslase aktsiaid klubis. Bale saigi tänases hooaja avamängus võimaluse ning tegi suurepärase kohtumise, kui aitas ühe väravasöödu ning pidevalt ohtlike olukordade loomisega Madridi 3:1 võidule Celta Vigo üle.

"Bale jätkab Realis ja me peame sellest mõtlema kui positiivsest asjaolust," rääkis Zidane pressikonverentsil. "Peame keskenduma eesootavale hooajale ja ei millelegi muule. Hazardi vigastus oli ebaõnn, aga see ei muutnud meie plaane Bale'i jaoks tänaseks mänguks. Gareth ja kõik ülejäänud mängijad kavatsevad edaspidi kindlasti näidata Reali särgis klubile vaid austust üles."