Politsei külastas Nyonis asuvat kontorit ette teatamata, eesmärgiga leida dokumente, mis viitaksid Infantino ja korruptsioonis süüdistatavate Hugo ja Mariano Jinkisi vahel sõlmitud 2006. aasta lepingule, millega UEFA müüs neile Meistrite liiga ülekandeõigused.

USA prokuratuur esitas firma Cross Trading omanikele 2015. aasta mais süüdistuse miljonite dollarite ulatuses altkäemaksu andmises Lõuna-Ameerika jalgpalliametnikele mitme aasta vältel, et saada vastutasuks sealse regiooni turniirideks tulusaid televisiooniõigusi.

Väidetavalt said nad kõrgete vutiametnike abiga soodsalt teleõigused, mis siis suure kasumiga kolmandatele osapooltele maha müüdi. Infantino allkiri on all Cross Tradingu paberitel, mis puudutab 2006/07 ja 2008/09 hooaja Meistrite liiga õigusi Ecuadoris.

Vaikse ookeani saarele Niusse registreeritud Cross Trading maksis nende õiguste eest UEFA-le 111 000 dollarit. Meediasse lekkinud dokumentide järgi ostis Ecuadori telekanal Teleamazonas need Jinkisitelt 311 170 dollariga.

UEFA Superkarika finaali õigused omandas Cross Trading 28 000 dollariga, Teleamazonas käis nende eest välja aga 126 200.

Puuduvad tõendid selle kohta, et Infantino oleks 2006. aasta lepingu eest altkäemaksu saanud, samuti ei saa milleski süüdistada Teleamazonast.

Infantino oli toona UEFA juriidilise osakonna direktor.

Cross Tradinguga on lähemalt seotud ka FIFA eetikakomitee liige Juan Pedro Damiani, kelle suhtes FIFA juba sisejuurdluse on algatanud.