Kunagi Türgi meistriliigas mänginud, kuid viimasel ajal amatöörklubi Bursa Yildririm Spori eest väljakul käinud 32-aastane Toktash viis oma poja 23. aprillil köha ja kõrge palaviku tõttu haiglasse. Arstid panid isa ja poja karantiini, kuna lapsel kahtlustati koroonaviirust, vahendab Daily Sabah.

Samal päeval kutsus Toktas arstid palatisse, sest lapsel olid tekkinud hingamisraskused. Poiss viidi intensiivravipalatisse, kus ta vähem kui kaks tundi hiljem suri.

Lapse surm kirjutati koroonaviiruse arvele, kuid 11 päeva hiljem ilmus Toktas politseijaoskonda ja tunnistas üles mõrva, öeldes, et tappis oma poja padjaga, kui nad olid palatisse kahekesi jäänud.

"Surusin padja vastu oma poega, kes lamas selili. Hoidsin patja 15 minutit tema näol. Kui poeg rabelemise lõpetas, võtsin padja ära. Siis karjusin arstid appi, et kahtluse enda pealt ära saada," ütles ta ülestunnistuses.

Mõrva motiivi selgitades ütles Toktas: "Ma lihtsalt ei armastanud teda. Ma polnud teda sünnist saati armastanud. Ma ei tea miks. Mul ei ole vaimseid probleeme."

Toktas arreteeriti sealsamas politseijaoskonnas ning pandi vanglasse kohut ootama. Teda võib oodata eluaegne vanglakaristus.

Juba maha maetud poja haud kaevati prokuröri pilgu all üles ning lapse surnukeha saadeti uuesti lahkamisele.