Üheksa röövlijõugu liiget kümnest on tänaseks oma karistuse teada saanud.

Üheks Tinderi jõugu ohvriks oli ka kuulus Rootsi tippjalgpallur, kelle nime Aftonbladet siiski nimetamata jätab. Jalgpallur leppis enda arust naisega kokku kohtumise Stockholmist 90 km kaugusel asuvas Stängnäsis, kuid kohtumispaigas ootasid teda hoopis nugade ja nukkidega varustatud kaks meest, kes sundisid jalpalluri endaga metsa tulema, kus teda peksti ja ähvardati juba nelja mehe poolt. Ta pidi röövlitele loovutama oma rahakoti, võtmed, jaki ja mobiilipanga koodid, millega võeti jalgpalluri pangakontolt üle 109 000 krooni (10 000 eurot) raha.

Jalgpallur võttis juba samal päeval ühendust politseiga ning selgus, et ta oli juba kaheksas sellise Tinderi pettuse ohver.

Röövlijõuk koosnes kümnest mehest vanuses 18-21. Kaks neist olid kuritegude toime panemise ajal 17-aastased. Neile mõistis määras kohus kriminaalhooldaja ja rahatrahvid, teised süüdimõistetud saadeti vangi vähemalt üheks aastaks. Pikim määratud karistus oli kuus aastat ja neli kuud vanglat, üks meestest peab trellide taga veetma viis aastat ja kümme kuud.