A-alagrupp

Tänased mängud:
Serbia - Makedoonia
Belgia - Wales
Šotimaa - Horvaatia

Belgia (25 punkti) on juba taganud pääsme MM-ile, Horvaatia (17) jõuab kindlalt play-off’i, kui ei kaota täna Šotimaale.

B-alagrupp

Bulgaaria - Tšehhi
Taani - Malta
Itaalia - Armeenia

Itaalial (21p) on MM-pääse käes. Nende järel võivad teiseks tulla nii Bulgaaria (13 punkti), Taani (13), Tšehhi (12) kui Armeenia (12). Arvatavasti tuleb aga just sellest grupist see ainus teise koha meeskond, kes play-off’i ei pääse.

C-alagrupp

Iirimaa - Kasahstan
Rootsi - Saksamaa
Fääri saared - Austria

Siin grupis on kõik selge. Saksamaa (25p) on juba esikoha kindlustanud, Rootsi (20) läheb play-offi.

D-alagrupp

Ungari - Andorra
Rumeenia - Eesti
Türgi - Holland

Holland (25p) on juba MMil, play-offi kohta püüab kolm meeskonda. Ungaril (14p) on kõige raskem seis ning nemad peavad lootma Türgi (16) ja Rumeenia (16) põrumisele. Türgil on seejuures Rumeeniast nelja võrra parem väravate vahe, ent raskem vastane. Eesti edukas mäng võib täna osutuda kingituseks türklastele või ungarlastele.

E-alagrupp

Küpros - Albaania
Norra - Island
Šveits - Sloveenia

Šveitsil (21p) on MM-pääse käes. Islandil (16p) on punktine edumaa Sloveenia (15) ees ning võit võõrsil Norra üle viiks nad esmakordselt MMi play-offi. Kui islandlased kaotavad, piisab sloveenidele võõrsil Šveitsi vastu ka viigist, et teiseks tulla.

F-alagrupp

Aserbaidžaan - Venemaa
Iisrael - Põhja-Iirimaa
Portugal - Luksemburg

Suure tõenäosusega Venemaa (21p) Portugali (18) enam mööda ei lase ning Cristiano Ronaldot ootab ees närvesööv play-off. Kui Aserbaidžaan üllatab täna venelasi ja võtab võidu, vajab Portugal Luksemburgi vastu suureskoorilist võitu, sest venelastel on hetkel väravate vahe seitsme võrra parem.

G-alagrupp

Kreeka - Liechtenstein
Leedu - Bosnia ja Hertsegoviina
Läti - Slovakkia

Bosnia ja Hertsegoviina (22p) on esimese MM-i lävel – kui võidetakse Leedus, on töö tehtud. Kreekal (22) on küll sama palju punkte, ent vaja tagasi teha 17 võrra nigelam väravate vahe.

H-alagrupp

San Marino - Ukraina
Montenegro - Moldova
Inglismaa - Poola

Arvatavasti Ukraina (18p) ei komista ja võidab San Marinot, mis tähendab, et Inglismaa (19) peab grupivõidu kindlustamiseks alistama kodus Poola.

I-alagrupp

Prantsusmaa - Soome
Hispaania - Gruusia

Valitsevale maailma- ja Euroopa meistrile Hispaaniale (17p) piisab Gruusia vastu viigist, et jätta Prantsusmaa (14) teiseks.