Soomlased asusid avapoolajal Teemu Pukki ja Robin Lodi väravatest 2:0 juhtima. 68. minutil vähendas Bulgaaria kaotusseisu, kui Dimitar Iliev realiseeris penalti, ent soomlased enam võitu käest ei andnud.

Kuna Wales alistas täna samas alagrupis David Brooksi väravast Iirimaa 1:0, jäid waleslased ka napilt liidriks. Walesil on viie vooru järel 13 ja Soomel 12 punkti. Iirimaal on 2 ja Bulgaarial 1 punkt.

Selle grupi võitja otsustab 18. novembril Cardiffis peetav Walesi ja Soome mäng.

Tugevaimas A-divisjonis olid täna esimeses alagrupis võidukad Holland ja Itaalia. Hollandlased alistasid Georginio Wijnaldumi kahe värava abil Bosnia ja Hertsegoviina 3:1. Itaalia mängis üle Poola 2:0. väravani jõudsid penalti realiseerinud Jorginho ja Domenico Berardi.

Itaalia juhib nüüd 9 punktiga, Hollandil on üks ja Poolal kaks punkti vähem. Viimases voorus sõidab Itaalia külla Bosnia ja Hertsegoviinale ja Poola võõrustab Hollandit.

Teises alagrupis alistas Belgia koondis koduväljakul Inglismaa 2:0 ja kindlustas liidrikohta. Kuna Taani meeskond alistas Christian Erikseni kahest penaltist Islandi 2:1, langes Inglismaa taanlaste järele kolmandaks. Viimases voorus on Belgia (12p) ja Taani (10p) omavahel vastamisi ning selgitavad ka esikoha saatuse.