Endine Unitedi tegevdirektor Peter Kenyon avaldas hiljutises intervjuus oma telefonikõne Sir Alex Fergusoniga, kes palus tal Ronaldo enda ridadesse tuua.

Punased kuradid ajasid enamuse 2003. aasta suvest taga PSG ründajat Ronaldinhot, kes oli äsja säranud Brasiilia eest maailmameistrivõistlustel. Kuna United kukkus nendel läbirääkimistel täielikult läbi, ostsid nad 18-aastase Ronaldo.

Klubi tegi noorest ründajast läbi aegade kõige kallima teismelise, makstes Ronaldo eest 13,5 miljonit eurot. Paljud olid sellise diili suhtes väga skeptilised.

Ferguson nägi aga temas talenti. Kui Manchesteri klubi pidas Sportinguga sõpruskohtumist, otsustas legendaarne treener kasutada võimalust.

“Ma sain poolajal kõne, kus Ferguson küsis, kas me palun saame Ronaldo endaga koju kaasa võtta,” rääkis Kenyon uudisteagentuurile Daily Telegraph. “Järgmisel päeval lahkusime Portugalist koos Ronaldoga,” tunnistas mees.

“See on see, milles Alex oli absoluutselt imeline. Ta müüs Manchester Unitedit paremini kui keegi teine. Ta ei lubanud kunagi pudrumägesid, kuid inimesed tahtsid ikka siia tulla,” avaldas Kenyon.