Nimelt oodati eestlastele teada-tuntud Austria külakeses enne koroonakriisi pikisilmi Saksamaa jalgpallikoondise külaskäiku, kes seal oma 2020. aasta EM-finaalturniiri eelse laagri pidi tegema. Kuna aga Euroopa meistrivõistlused aasta võrra edasi lükati, peab ka Seefeldi rahvas kuulsusi veel ootama.

Kronen Zeitungi andmetel pidid kuulsad jalgpallurid peatuma luksushotellis Nidum, mis asub Seefeldi keskusest pisut eemal. Saksamaa jalgpalliliit teatas, et lükkas oma broneeringu selles asutuses aasta võrra edasi.

Seefeldi turismiosakonna pealik Elias Walseri sõnul oodati sel suvel piirkonda suurt fännide ja ajakirjanike hordi. Nii suure tähelepanu all, kui neile ilma koroonakriisita kuu aja pärast osaks oleks saanud, oli Seefeld viimati 2019. aasta veebruaris, kui seal toimusid Põhja suusaalade maailmameistrivõistlused.

Mäletatavasti nabiti Seefeldis politsei poolt kinni viis veredopingut pruukinud suusatajat, nende seas ka Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu, kes veetsid öö Innsbrucki politseijaoskonnas ning kellest esimene vabadusse pääsedes Seefeldi koolimajas kurikuulsa pressikonverentsi andis.