Väidetavalt maksis Madridi Reali jalgpallur 375 000 dollarit ühele naisele, kes ähvardas politseisse kaevata ja avalikuks teha, kuidas Ronaldo teda Las Vegase hotellitoas vägistas.

Intsident olla aset leidnud 2009. aasta 13. juulis, kui naine oli veel oma 20-ndate aastate keskpaigas. Ronaldo oli väidetavalt USA-s puhkusel koos oma venna ja nõoga. Kokkuleppe saavutati koostöös Ronaldo advokaatiga Carlos Osorio de Castroga 2010. aasta 12. jaanuaril.

Advokaat ja naine allkirjastasid ajalehe teatel toona kolmeleheküljelise dokumendi, milles osapoolte varjunimedeks märgiti "Härra D" ja "Preili C". Naise isik on Der Spiegelile teada.

Ajakiri võttis ühendust ka De Castroga, kes keeldus teemat kommenteerimast, tuues põhjuseks, et pole kunagi oma klientide juhtumitest meediaga rääkinud ega kavatse seegi kord erandit teha.

Selle peale saanud Der Spiegel kurja kõne teiselt Saksamaa advokaadilt Johannes Keilerilt, kes soovitas selle artikli avaldamata jätta, ähvardades, et tema klient võib oma õiguste kaitseks ajakirja vastu kohtusse pöörduda.

Ronaldot on vägistamisega seoses üle kuulatud varemgi - nimelt 2005. aasta oktoobris, kui portugallane mängis veel Manchester Unitedis. Kaks naist väitsid, et Ronaldo vägistas neid samal kuul koos sõbraga Londoni Sanderson hotelli sviidis. Ronaldo eitas kõike ja süüdistused võeti hiljem tagasi.