Ründaja Frahn otsustas viimast liigamängu vigastuse tõttu vaadata mitte meeskonna pingi juurest, vaid külaliste sektsioonist, istudes kõrvuti mitmete klubi neonatsidest ja huligaanidest koosnevate fännirühmituste liidritega.

Endine RB Leipzigi mängija sai märtsikuus klubilt trahvi, sest kandis ühe surnud klubi fänni mälestuseks T-särki kirjaga "toeta kohalikke huligaane". Elavate seast lahkunud fänn oli tuntud neonatsi ja huligaanina.

Toona Frahn vabandas ja väitis, et käitus lihtsalt surnud fänni sugulaste heaks, sest antud särkide müügist saadud tulu annetati surnu perekonnale tema meditsiiniliste kulude katteks. Surnud fänn Thomas Haller oli paremäärmusliku rühmituse HooNaRa ("Huligaanid, natsid ja rassistid) kaasasutaja.

Esmaspäeval tehtud avalduses mõistis klubi Frahni käitumise totaalselt hukka ning teatas, et oli vale tema märtsikuiseid sõnu uskuda.

"Ta ei suutnud ja ei tahtnud täita kohuseid ja võtta vastutust, mida ühe jalgpalliklubi mängija ja kapten tegema peab," seisis Chemnitzeri juhtkonna liikme Romy Polsteri teates. "See tähendab palju enamat kui lihtsalt väravate löömist ja mängimist: see tähendab õiget suhtumist."