Albin Ekdal on alustanud sõnasõda kaasmaalase ja endise koondislase Ibrahimoviciga, kel on tema sõnul olnud kahjustav mõju rahvuskoondisele.

2016. aastal koondisekarjääri lõpetanud Ibrahimovic esindas oma koondis 116 kohtumises ja lõi seejuures 62 väravat. Kuigi statistikast vaadates tundub mehe panus oma rahvuskoondisesse väga hea, siis Ekdal väidab vastupidist.

“Paljud mängijad ei suutnud tema žeste ja teravaid kommentaare taluda, need lõhestasid nende enesekindlust. Ma olen näinud seda mitu korda ning selline asi on koondisele kahjulik,” rääkis 30-aastane kaitsja Sverige raadio eetris.

“Küllap ei suutnud paljud tema mentaliteeti ja temperamenti taluda. Need omadused on aga viinud teda maailma tippklubidesse ning teinud temast Rootsi ajaloo parima mängija,” avaldas Ekdal.

Kaitsja tõi oma jutule näiteks koondiselaagri meeleolu enne 2016. aasta Euroopa meistrivõistlusi, kus oli ka Ibrahimovic, ning 2018. aasta maailmameistrivõistlused, kus enam teda polnud.

“Me olime 2016. aastal meeskond, mis koosnes ühest staarist ja mõnest meeskonnakaaslasest. 2018, kui me läksime Venemaale maailmameistrivõistlustele, olime aga tiim, kus kõik olid sellisel turniiril esmakordselt,” rääkis Ekdal.

38-aastane Serie A Milano meeskonna ründaja juhib hetkel oma tiimi eurosarja suunas.