34-aastane portugallane otsustas vahele jätta Pariisis toimunud suure tseremoonia, kus kuulutati välja tänavuse aasta maailma parim jalgpallur, et minna Milanosse, kus talle anti üle Itaalia meistriliiga parima mängija auhind. Teatavasti pälvis Pariisis juba kuuenda Ballon d'Ori Barcelona legend Lionel Messi.

Ehkki Ronaldo ilmus Milano auhinnagalale kohale, jäi tema külaskäik võrdlemisi lühikeseks. Tunnustatud Itaalia jalgpalliajakirjaniku Tancredi Palmeri teatel otsustas portugallane istuda auhinnatseremoonia ajal autos ning tulla üritusele alles siis, kui ta on võitjana välja hõigatud. Isegi Juventuse pressiteenistus polnud kindel, kas Ronaldo oma nägu näitab.

Ronaldo tuligi saali, kui ta võitjaks nimetati, aga seda turvameeste rivi saatel, kusjuures turvamehed suunasid taskulambid fotograafide suunas, et nad portugallasest pilti ei saaks teha.

"Olen väga õnnelik, Itaalia meistriliiga on tugev sari," rääkis Ronaldo, kellele anti üle parima mängija ja ründaja auhind. "Olen väga tänulik Juventuse tiimikaaslastele ja teistele kolleegidele, kes minu poolt hääletasid. Proovin nüüd seda saavutust korrata."