Lionel Messi ei suutud neljandat finaali Argentina koondist suurturniiril tiitlini vedada ning otsustas pärast Ameerika meistrivõistlustel penaltitega allajäämist Tšiilile, kus ta ise eksis, rahvusmeeskonnast lahkuda.

"Messi on võtnud vastu väga raske otsuse ning loodan, et inimesed mõistavad teda. Ta ei ole harjunud kaotama, ka mitte teisena lõpetama. Penaltil eksimine ei tee sinust halba mängijat," lausus Ronaldo, võrdselt suur jalgpallur Messiga, kes ka ise seni koondisega suurturniiri võitnud pole. "On äärmiselt valus näha Messit pisarates ning loodan, et ta naaseb koondisse. Nad vajavad teda," lisas Ronaldo.

Võimalik, et Ronalo ja Messi on jalgpalliajaloo suurimad rivaalid. Mehed on omavahel jaganud viimased kaheksa maailma parima jalgpalluri auhinda (Ballon D'Or) ning võidelnud Hispaania ning Meistrite liiga karikate eest. Ronaldo vastus tõestab, et üksteist austatakse hoolimata suurest konkurentsist.

Ronaldo, kes ei suutnud 2004. aastal aidata Portugalil koduväljakul alistada EMi finaalis Kreekat, võib uue võimaluse saada juba läbipäevadel. Seda juhul, kui kolmapäevases EMi poolfinaalis alistatakse Wales.