Kuulduste kohaselt korraldasid kaasvangid Ronaldinhole vangla territooriumil suure grillipeo. Materjali, mida grillida, pidi jaguma, sest eelmisel nädalal vedas Ronaldinho oma meeskonna vanglas toimunud jalgpalliturniiri võiduni, mille auhinnaks oli 16-kilone siga.

Ronaldinho sai kõvasti õnnitlusi ka sotsiaalmeedias. Teiste seas posititas retropildi koos õnnesoovidega endine koondisekaaslane Ronaldo: "Loodan, et tuled sellest raskest eluperioodist välja sama rõõmsalt nagu alati.

Teine legendaarne Brasiilia koondislane Rivaldo kirjutas: "Jumal õnnistagu sind ja andku sulle jõudu sellest väga keerulisest ajast üle saamiseks. Palvetan su eest ja elan alati sulle kaasa."

Ronaldinho arreteeriti 6. märtsil, kui ta üritas võltspassiga Paraguaysse siseneda, et osaleda seal oma raamatu esitlusel. Koos jalgpallistaariga võeti kinni tema vend. Väidetavalt lükkas kohtunik eelmisel nädalal tagasi Ronaldinho kaitsja palve vanglakaristus koduaresti vastu välja vahetada. Rahvusvahelise meedia teatel võib vutistaar trellide taga veeta veel pool aastat.