Klubi ikoonil Casillasel Portoga liituda lubanud Real oli kindel, et saab De Gea Manchesterist Hispaaniasse tuua, kuid üleminekusummas ei ole kokkuleppele jõutud ja nüüd on noor puurilukk koos Unitediga juba Ameerika-turneel, mis tähendab, et pigem ta sel suvel klubi ei vaheta, kirjutab Soccernet.ee.

Kuigi Reali koosseisust leiab eelmisel suvel maailmameistrivõistlustel hiilgavaid esitusi näidanud Costa Rica väravavahi Keylor Navase, otsib Real siiski alternatiive. Kui De Gea kõrval nähti teise variandina Espanyoli 28-aastast Kiko Casillat, siis ka tema puhul ei ole Real valmis küsitavat summat välja käima.

"Espanyol ei küsi summat, sest me ei taha müüa," märkis Kataloonia klubi president Joan Collet, kuid tunnistas, et igal mängijal on oma hind. "Ütlesime juba Madridile, et Kiko on väärt rohkem kui 4 miljonit eurot ja seda pakkumist me vastu ei võta."

Realile lähedalseisva Marca teatel on valikusse lisandunud üllatusnimi, Argentina puurilukk Sergio Romero, kes mullu isegi Itaalia keskmikus Sampdorias esikinda rolli ei täitnud.