Võtsime Raioga, kelle sõnul on tema suurim lemmik sel MM-il Saksamaa, ette kõik kaheksa alagruppi. Siin on tema lühikene kommentaar igale nelikule.

A: Brasiilia, Mehhiko, Kamerun ja Horvaatia

"Brasiilia - Mehhiko vastasseis saab olema juba nendele riikidele enditele väga huvitav. Brasiilia peaks kindlasti edasi minema, teiseks pakuksin aga Horvaatiat."

B: Hispaania, Tšiili, Austraalia ja Holland

"Minu jaoks on B-alagrupp kindlasti surmaalagrupp, sest seal mängivad Hispaania ja Holland, kaks viimase MM-i finalisti. Holland on huvitav ka seetõttu, kuna olen ise nende vastu mitmeid kordi mänginud. Usun, et Hispaania ja Holland hakkavad ka alagruppi üsna kindlalt domineerima."

C: Kolumbia, Elevandiluurannik, Jaapan ja Kreeka

"Neli ühtlaselt tugevat meeskonda."

D: Uruguay, Costa Rica, Itaalia ja Inglismaa

"Siin alagrupis on Costa Rica täielik autsaider. Arvan, et Inglismaal on head võimalused edasi pääseda, sest näiteks Uruguay on olnud viimastel aastatel küllaltki ebastabiilne."

E: Šveits, Ecuador, Honduras ja Prantsusmaa

"Usun, et Prantsusmaa on suhteliselt rahul loosiga. Šveits on üllatusvõimeline ja huvitav meeskond, küllap lähevad nemad teisena edasi."

F: Argentina, Iraan, Nigeeria ja Bosnia ja Hertsegoviina

"Argentina võidab kindlasti grupi. Loodan, et teisena pääseb edasi Bosnia, kuigi kaldun arvama, et selle koha võtab Nigeeria."

G: Saksamaa, Ghana, USA ja Portugal

"See on päris raske grupp. Saksamaa ja Portugal on kõvad meeskonnad, aga ka USA-s pole papist poisid."

H: Belgia, Alžeeria, Lõuna-Korea ja Venemaa

"Ei imestaks, kui belglased võidavad alagrupi, sest neil on hetkel väga hea sats koos. Hea meel oleks ka Venemaa edasipääsu puhul."