Portaal kawowo.com kirjeldab, kuidas 24-aastane Chelsea fänn Fahad Musana, kes ka ise Uganda meistriliigas mängib, vaatas koos sõpradega Manchester City - Chelsea mängu ning sai pärast Lampardi 1:1 viigiväravat infarkti ja suri.

Varem ei olnud Musanal kunagi tervisega probleeme olnud. Samal päeval tegi ta isegi koos meeskonnaga trenni ning osales nädalavahetusel Simba FC hooaja avamängus.

"Selle saatusliku intsidendi päeva hommikul tegi ta meiega koos trenni ning lõpetas harjutuskorra edukalt," rääkis Simba FC peatreener Fred Kajoba.

Noormehe sõbra Bagoole sõnul kogunesid nad sõpruskonnaga Leicester City ja Manchester Unitedi matši vaatama, misjärel tahtis Musana näha ka oma lemmikklubi Chelsea mängu. Kui Lampard 85. minutil viigivärava sepistas, Musana minestas. Lähedalasuvasse Bombo sõjaväehaiglasse jõudes oli ta juba ammu surnud.

Kohalikus meedias levib Musana surma kohta kaks versiooni - ühe järgi sai ta Lampardi väravat nähes šoki, mis viis südamerikkeni ja hingamisraskusteni, teise teooria kohaselt võis surma põhjuseks olla nädalavahetusel saadud peavigastus. Pealtnäha kerge trauma lõi ta hetkeks rivist välja, kuid pärast mõningast toibumist naases ta platsile.