Suurema osa karjäärist Valgevenes mänginud jalgpalluri parimad aastad jäid Minski Dinamo ridadesse, mille särgis tuli ta 2004. aastal riigi meistriks. Aasta varem oli ta klubi aidanud Valgevene karikasarja võitjaks. Valgevene koondise eest õnnestus tal pidada kaks mängu, millest ühes lõi ta ka värava.

Tsõgalka kogus rahvusvahelisel tasemel kuulsust aga arvutimängu Championship Manager (praegune Football Manager - toim) kaudu. Ta sai ülipopulaarseks mängijaks versioonis Championship Manager 2001/2002. Mängu idee on panna kokku oma võistkond ning sellega võimalikult palju edu saavutada. Üheks populaarseimaks mängijaks sai just Tsõgalka, kelle arvutimängu loojad olid teinud üheks kõige potentsiaalikamaks jalgpalluriks, keda oli võimalik oma tiimi tuua väga odava hinnaga.

Mõned aastad tagasi antud intervjuus tunnistas Tsõgalka, et tal polnud oma kuulsusest aimugi. "Keegi ei olnud mulle mängust rääkinud, sest keegi Valgevenes ei teadnudki toona sellest mängust," vahendas Express varalahkunu sõnu. "Sain sellest esimest korda teada siis, kui üks Venemaa ajakirjanik mulle rääkis sellest. Olin šokeeritud."

"Ajakirjanik ütles mulle, et olin kogu mängu kõige populaarsem jalgpallur," jätkas Tsõgalka. "Hiljem mõistsin, kui palju raha oleksin võinud selle pealt teenida, aga siis oli juba hilja. 23-aastaselt sain raske vigastuse ning kolm aastat hiljem pidin jalgpalliga lõpparve tegema. Olin jalgpalliga küll raha teeninud, kuid ma ei saanud sellele lootma jääda."

Sportlaskarjääri järel pidi Tsõgalka hakkama elatist teenima ehitajana. "Alguses teenisin viis dollarit päevas, hiljem 20. Olin suurtes raskustes, sest minu selg ja jalad ei pidanud rasket tööd vastu ning võitlesin tõsiste terviseprobleemidega."

Varalahkunud Tsõgalkast jäid maha abikaasa ja kaks tütart.