Saksamaa meedias figureerib Boatengi nimi praegu väga aktuaalselt, kuna tema endine tüdruksõber Kasia Lenhardt tegi teisipäeval enesetapu. Seejuures läksid nad lahku kõigest nädal aega tagasi. Lahkuminek oli üsna valulik ning teineteist süüdistati vägagi avalikult.

Boatengi sõnul saboteeris Lenhardt jalgpalluri suhtlemist tema endise tüdruksübra Rebecca Silveriga. Ühtlasi väitis sakslane, et Lenhardt šantažeeris teda nende suhte alguses.

Boateng teatas lahkuminekust pärast seda, kui Lenhardt tegi joobeseisundis vutitähe autoga raske avarii. Auto läks õnnetuse järel mahakandmisele. Nädal aega tagasi ajalehele Bild antud intervjuus sõnas Boateng, et Lenhardtil on tõsine probleem alkoholiga.

Lenhardt avaldas omakorda, et tema lõpetas suhte, sest Boateng valetas pidevalt ning oli truudusetu. „Ma kindlasti toon kõik välja, aga pean end veidi koguma. Palun andke mulle aega,“ vahendas The Daily Mail Lenhardti sõnu.
Champions League - Bayern Munich Training

Lenhardti surma kinnitas sotsiaalmeedias tema lähedane sõber Sara Kulka. „Puhka rahus. Igatsen sind ning oleksin tahtnud sinuga hüvasti jätta. Loodan, et leiad nüüd rahu ja loodan, et tõde tuleb kunagi välja. Tean, kui väga sa seda soovisid. Ma ei unusta sind kunagi,“ kirjutas ta järelehüüdes.

Praeguseks on avalikkuse ette tulnud veelgi uusi detaile. Nimelt tegi Lenhardt enesetapu oma poja Noah kuuendal sünnipäeval. 25-aastane Lenhardt läks oma lapse isast lahku kolm aastat tagasi. Enesetapu tegemise ajal ei olnud poeg temaga. Modell tegi enesetapu Berliini rikaste linnaosaks loetavas Charlottenborgis asuvas luksuskorteris, mis kuulub Boatengile. Politsei sõnul ei viita ükski asjaolu kuriteole ja nende jaoks on surma põhjus selge.

32-aastane Boateng kuulub Bayerni ridadesse alates 2011. aastast ning seejärel on ta regulaarselt olnud võistkonna põhitegijate seas. 2014. aastal krooniti ta Saksamaa koondise ridades maailmameistriks.

***

Kui vajad abi:
Eluliin: 6558 088 (eesti keel), 655 5688 (vene keel) (igapäevaselt kl 19-07)
Psühholoogilise kriisiabi telefon: 6314300 (tööpäeviti kl 9-20)
Usaldustelefon: 126 (eesti keel), 127 (vene keel) (igapäevaselt kl 19-23)
Lasteabi: 116111 (24h)
Lapsemure: 646 0770 (tööpäeviti kl 10-18)