108 korral Ungari koondist esindanud ning nendega koos ka 2016. aasta EM-finaalturniiril mänginud Kiraly ei ole senimaani karjääri lõpetanud - ta mängib kodumaa kõrgliigas Haladasi meeskonnas, kus tema karjäär ka üheksakümnendate esimesel poolel alguse sai.

Miks ta aga ikkagi kotjaid halle dresse kannab?

Tema enda sõnul on tegu ebausuga. "See algas 20 aastat tagasi Ungaris ning tõi mulle õnne. Kui siirdusin Berliini Herthasse, võtsin hallid püksid endaga kaasa ning see tõi ka seal õnne, kuna jõudsime Meistrite liigasse. Seejärel olen neid igas klubis kandnud," sõnas Kiraly mõned aastad tagasi BBC-le.

"Tahan mängus enesekindel olla, aga sa ei saa lihtsalt neid pükse jalga panna ja eeldada, et kõik hästi läheb, selleks tuleb ikka oma tagumikku liigutada."

Algselt kasutas Kiraly sealjuures kõva pinnase peal mängimiseks musti pükse, kuid ühel korral ei olnud tal võimalik neid kasutada. "Tiimi varustaja unustas neid reedel pesta ning kui laupäeval mäng oli, ei olnud mul muid pükse võtta - nii hankisin endale halli värvi dressid. Sealt see kõik algas."

2005. aastal Premier League'is Crystal Palace'i eest mängides otsustas Kiraly lõpuks korra ka tavalisi lühikesi pükse proovida. Eksperiment kestis vaid ühe mängu - see oli tema karjääri üks halvemaid esitusi. Kiraly lasi ühel pehmel löögi jalge alt läbi väravasse libiseda ning Palace kaotas 1:4. Järgmisel mängul oli Kiraly taas hallide dressidega ning tagasi ei ole ta enam vaadanud.