Santos on öelnud, et Ronaldole taheti pärast üleminekut Madridi Realist Juventusesse lihtsalt aega anda, kuid eelmise aasta teise poolde jäid ka vägistamissüüdistused maailma ühe parima jalgpalluri aadressil. Portugal võitis Rahvuste liigas oma grupi Poola ja Itaalia ees ning kindlustas juunis toimuva nelja meeskonna osalusel peetava finaalturniiri koha juba üks mäng enne alagrupiturniiri lõppu.

Täna nimetas Santos oma koosseisu 2020. aasta EM-valikmängudeks Ukraina ja Serbia vastu. B-alagruppi kuuluvad veel Leedu ja Luksemburg. Leedus on lootust Ronaldot näha 10. septembril.

"Cristiano on maailma parim mängija ja ta naaseb oma meeskonda. Igasugune meeskond oleks koos temaga tugevam," ütles Santos.

Portugal võõrustab Serbiat Lissabonis 22. märtsil ning Ukrainat kolm päeva hiljem. 34-aastasel Ronaldol on Portugali särgis kirjas 154 kohtumist ja 85 väravat.

Hiljuti teatas oma koondisesse naasmisest ka Ronaldo igipõline rivaal Lionel Messi. 31-aastane Barcelona pallivõlur on pärast MM-i vahele jätnud kuus Argentina kohtumist. Messit ootavad ees sõprusmängud Venezuela ja Maroko vastu.