Mata sai hooaja esimeses pooles minimaalselt mänguaega, sest Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho leidis, et väljakule on panna paremaidki mehi. Ka talvel Manchester Unitedisse siirdumine pole aidanud Matal veel koondisekutset teenida, kuid MM-i koondise lõpliku valikuni on veel mitu kuud aega.

Torrese puhul on olukord selgem: Chelsea ründaja tänavused esitused pole lihtsalt olnud piisavalt head Hispaania koondise esindamiseks.

Küll aga on koondises Manchester Citys põhikoosseisu kuuluv Alvaro Negredo, kes on hetkel selgelt kõige resultatiivsem hispaanlane Inglise kõrgliigas.

Oma koondisedebüüdi teeb suure tõenäosusega Madridi Atletico ründaja Diego Costa, kel olnuks võimalus hakata ka Brasiilia koondist esindama. Costa on nimelt sündinud Brasiilias.

Tuntumatest nimedest jäävad lisaks Matale ja Torresele kolmapäevasest Itaaliaga mängust eemale Carles Puyol, Alvaro Arbeloa, David Villa ja Fernando Llorente.

Brasiilia MM-ile sõitvad jalgpallurid peab del Bosque tegema teatavaks 30. mail.

Hispaania koondis eelseisvatel mängudel:

Väravavahid: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), Victor Valdes (Barcelona)
Kaitsjad: Juanfran (Atletico Madrid), Raul Albiol (Napoli), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Martinez (Bayern Munich), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Poolkaitsjad: Xavi (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Thiago Alcantara (Bayern Munich), David Silva (Manchester City)
Ründajad: Alvaro Negredo (Manchester City), Jesus Navas (Manchester City), Pedro (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid)