Argentina alistas oma eelnevates kohtumistes Costa Rica 3:2 ning Jamaica 2:1, kusjuures koondist esindasid vaid Argentinas pallivad mängijad, kirjutab soccernet.ee. Nüüdseks on ka liitunud ka sellised staarid nagu Lionel Messi, Carlos Tevez, Gonzalo Higuain ja Javier Mascherano.

"Nüüdseks on kõik mängijad testitud. Need kes koosseisu ei mahtunud, neil on veel samad võimalused. Ma juba helistasin pooltele mängijatele, kes tulevad MM-ile," rääkis Maradona portaali FIFA.com'i vahendusel.

Koosseis mänguks Saksamaaga:

Väravavahid: Mariano Andujar (Catania), Sergio Romero (AZ Alkmaar)

Kaitsjad: Martin Demichelis (Bayerni München), Nicolas Otamendi (Velez Sarsfield), Walter Samuel (Milano Inter), Nicolas Burdisso (AS Roma), Clemente Rodriguez (Estudiantes), Gabriel Heinze (Marseille)

Poolkaitsjad: Javier Mascherano (Liverpool), Jonas Gutierrez (Newcastle), Angel Di Maria (Benfica), Juan Sebastian Veron (Estudiantes), Jesus Datolo (Olympiacos), Mario Bolatti (Fiorentina)

Ründajad: Javier Pastore (Palermo), Carlos Tevez (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Real Madrid), Diego Milito (Milano Inter)