Maradona sõnul on Blatter maailma jalgpallist teinud korruptsiooni mängumaa ning sakslane juhtivat oma organisatsiooni nagu maffiat.

"Jalgpall on viimase paari kümnendi jooksul muutunud - ja mitte paremuse poole. Varem oli see spordiala, mille üle võis uhkust tunda, mis ühendas maailma. Kuid FIFA on muutunud korruptsiooni mängumaaks," kirjutas Maradona The Telegraphi kolumnis.

"Enamus jalgpallifänne ilmselt aimavad, mida ma järgmisena ütlen: FIFA on Sepp Blatteri käe all muutunud häbiväärseks ja piinlikuks organisatsiooniks nende jaoks, kes sügavalt jalgpallist hoolivad."

"Miks? Sest viienda ametiaja mõiste on 2015. aastal absurd - see pole kusagil demokraatlikes riikides aktsepteeritav. Aga kuidagimoodi on see okei FIFA jaoks. Meil on pukis diktaator. Kõik teavad, et FIFA-s valitseb anarhia, kus üks mees otsustab kõike. Aga ta ei mõista asjast tuhkagi. On aeg muutusteks. Ta on jalgpalli ainult kahjustanud."

"Tal on aeg kõrvale astuda ja lasta meil, täis elujõus meestel, jalgpalli renoveerida. Sest jalgpall jääb järjest vaesemaks ja muudkui korrumpeerub. Blatter kardab, et teda jäetakse kõrvale. Mina ajasin palli taga, kuid tema jahib ainult šampust."