Läti jalgpallikoondis kogunes sel nädalal, sest ees on ootamas tänavuse aasta viimane koondiseaken. Kolmapäeval ootab lätlasi võõrsil ees sõprusmatš San Marinoga. Sellega seoses viidid nädala alguses kogu koondise seas läbi koroonaviiruse testid, millest üks osutus positiivseks - abitreener Marians Paharsi oma.

Peatreeneri Dainis Kazakevičsi abiline viibib isolatsioonis ning ei saa koondisega kaasa sõita. Läti Delfi kirjutab,et meeskond otsustaks igaks juhuks veel kaks treeneritemeeskonna liiget isoleerida, et vältida uusi nakatumisi. Lisaks jääb veel üks abiline eemale, kelle proovi tulemus ei andnud kindlat vastust.

Endine jalgpallur Pahars mängis lisaks koduriigi klubidele pikalt ka Premier League'i tiimis Southamptonis. Southamptoni ridadesse kuulus ta aastatel 1999-2006, ründaja parimaks hooajaks Inglismaa kõrgliigas jäi hooaeg 2001/2002, mille jooksul lõi ta 14 väravat.

Lisaks San Marinole on Lätil veel ees kaks Rahvuste Liiga matši Fääri Saarte ja Andorraga. Läti hoiab D-divisjoni esimeses grupis kolme punktiga kolmandat kohta.