Walesi jalgpallikoondise peatreenerina töötav Giggs viidi pühapäeva õhtul küsitlemiseks politseijaoskonda. Endine Unitedi mängija pääses kautsjoni vastu vabadusse, aga uurimine juhtunu osas käib edasi.

"Politsei kutsuti kohale pühapäeva õhtul kohaliku aja järgi kell 22.05 seoses korrarikkumisega," vahendas The Sun Suur-Manchesteri politseijaoskonna esindaja sõnu. "30-ndates eluaastates naine oli saanud väiksemaid vigastusi, ent arstiabi ta ei vajanud. Rünnakus kahtlustatuna vahistati üks 46-aastane mees."

Giggs lükkas agendi vahetusel kõik süüdistused ümber. "Ta eitab kõiki rünnakuga seotud süüdistusi, mis on tema vastu esitatud. Giggs teeb politseiga koostööd ning aitab neid käimasoleva uurimisega," vahendas Daily Mail waleslase esindaja sõnu.

Walesi jalgpalliliit otsustas intsidendi järel lükata edasi teisipäeval toimuma pidanud pressikonverentsi, kus koondise peatreener Giggs pidi avaldama mängijate nimekirja eesootavaks koondiseaknaks. Walesi ootab ees sõprusmatš USA-ga ning Rahvuste Liiga mängud Iirimaa ja Soomega.

"Jalgpalliliit on teadlik väidetavast vahejuhtumist seoses koondise peatreeneri Ryan Giggsiga. Praegusel hetkel alaliit ühtegi kommentaari rohkem ei anna," seisis pressiteates.

Giggs abiellus 2007. aastal pikaaegse elukaaslase Stacey Cooke'ga, kellega ta sai kaks last. 2017. aastal paar lahutas. 2011. sattus Giggs suurde skandaali, kui selgus, et ta oli eelnevad kaheksa aastat olnud abieluvälises suhtes oma venna naisega.