Reedel Hispaania jalgpallikõrgliigas La Ligas Sevillaga väravateta viigi teinud FC Barcelona andis sellega oma suurimale rivaalile võimaluse samadele punktidele tõusta. Madridi Real ei jätnud võimalust kasutamata.

Real Sociedadi koduväljakul löödi kohtumise esimene värav alles 50.minutil, mil Madridi Reali kapten Sergio Ramos skooris penaltist. Penalti teenis eelnevalt Vinicius Junior, kes kukkus suhteliselt kergelt, kuid videokohtunike ja peakohtuniku arutamisest hoolimata jäi penalti jõusse.

Mõne minuti pärast vigastas Madridi Reali kapten Ramos oma põlve ning lahkus peagi väljakult. Sociedad leidis endas uue hingamise ning 68.minutil lõi Adnan Januzaj karistuala tagant iluvärava. Kohtunike otsusega see tühistati, sest Sociedadi mängija oli samal ajal olnud suluseisus Madridi Reali väravavahi ees ning segas tema vaadet. Äärekohtunik tõstis lipu ning Sociedad jätkas väravateta.
Madridi Reali ründaja Karim Benzema lõi järgmise rünnakuga oma meeskonnale teise värava. Eelnevalt oli prantslane võtnud õlaga tsenderduse maha. Videokohtunikud vaatasid olukorra üle, kuid reegliterikkumist ei tuvastatud. Madridi Real asus 2:0 juhtima ja Benzema tähistas oma selle hooaja 17. tabamust.

Sociedadi auvärava lõi 83.minutil Mikel Merino, mis sündis mõnelt meetrilt ristnurka saadetud pommlöögist. Lõppseis jäi 1:2.


Madridi Real tõusis tabelis kaheksa vooru enne lõppu Barcelonast ette.

Real Sociedad - Real Madrid 1:2 (0:0)

83. Mikel Merino - 50. pen. Sergio Ramos, 70. Karim Benzema