Leedu jalgpalliklubiga liitus prantslane nelja kuu eest veebruaris ja jõudis osaleda kõigest kolmes ametlikus kohtumises. Mängija lõpetamisest teatas Vilniuse Žalgris, N'Gog ise pole otsust kommenteerinud.

"Muidugi tuli tema otsus kõigile ootamatult. David mängis mitmes Euroopa suurklubis, aga lõpp juba paistis ja ta otsustas, et tahab kohe lõpetada," teatas Žalgirise mänedžer Vilma Venslovaitiene klubi kodulehele.

Aprillis 31-aastaseks saanud ründaja alustas karjääri PSG-s (esindusmeeskonnas 2006-2008) ja siirdus sealt Liverpooli (2008-2011). Inglismaa Premier League´is jõudis ta esindada veel Bolton Wanderersi ja Swansea Cityt. Prantsusmaal kandis ta ka Reimsi värve. Karjääri tippaastad veetis prantslane aga Kreekas, Šotimaal ja Ungaris, kuni talvel Leetu välja jõudis.

Vahemikus 2004-2010 esindas N'Gog Prantsusmaa erinevate vanuseklasside noortekoondiseid. Kokku käis ta väljakul 46 mängus ja lõi 24 väravat. Esinduskoondise kutset mees ei teeninud. Võimalusest Kameruni esindada loobus ta aga ise.