The Telegraphi andmetel ulatub uus leping 2018. aasta suveni. Liverpooli ametlikus pressiteates seisis kirjas, et 41-aastane mees "on üks kõige helgemaid päid jalgpallimaailmas" ja ta uus leping "toob stabiilsust klubisse".

Liverpooli omanik John Henry ja tegevjuht Tom Werner avaldasid samuti eraldi toetust Rodgersile. "Brendan on meie tulevikuplaanide keskmes. Tänavune hooaeg on kinnitanud kõigile, et me suudame üheskoos tuua edu Liverpooli ja me oleme pühendunud edasisele koostööle," ütles Werner.

Rodgerai karjäär algas alles hiljuti, 2008. aastal Watfordis. Vahepeal jõudis põhjaiirlane juhendada ka Readingu ja Swansea City meeskondi, enne kui leidis tee Liverpooli.

Rodgers oli tänulik lepingupikenduse eest ja ütles klubi veebilehele, et "Ma tunnen suurt au, et mulle pakuti võimalust jääda siia imelisse meeskonda kauemaks. Ma tunnen suurt rõõmu, et me oleme suutnud ehitada vundamendi meeskonnale viimase kahe aastaga ja saame nüüd edasi liikuda järgmisesse faasi, mis on põnev ja pakub uusi väljakutseid ning autasusid."

Äsja lõppenud hooajal suutis Rodgers triivida Liverpooli tagasi Meistrite Liigasse pärast aastaid kestnud stagnatsiooni. Liverpool oli lähedal ka Inglismaa meistriliiga võidule, kuid hooaja viimastes kohtumistes jäi Liverpool hätta ja pidi tiitli lõpuks loovutama Manchester City'le. Rodgersi suurim saavutus oli see-eest ründaja Luis Suarezi veenmine, et viimane jääks Liverpooli pärast kesiseid hooaegu. Suarez tegi imelise hooaja, lüües 31 väravat ja võites meistriliiga parima mängija tiitli, kuigi jäi eemale esimesest kuuest mängust.