Roy Hodgson nimetas täna 26-mehelise koosseisu, kes lähevad vastu sõprusmängudes Hollandile ja Saksamaale.

"Arvasin, et oleks õige aeg Drinkwater meeskonda tuua ja vaadata, kas ta suudab näidata sellist kvaliteeti nagu Leicesteris," ütles Hodgson.

Saksamaaga mängitakse Berliinis 26. märtsil, Hollandit võõrustatakse Wembley staadioni 29. märtsil.

Debüüdi võib kirja saada ka Tottenhami kaitsja Danny Rose, kes 2014. aastal kutsuti küll koondisse Norra ja Šveitsi EM-valikmängudeks, kuid platsile ta ei pääsenud. 2015. aastal oli Rose ühenduses ka Jamaika koondisega, keda ta samuti tänu sealt pärit vanaisale esindada võib.

Inglismaa koondis:

Väravavahid: Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City).

Kaitsjad: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).

Poolkaitsjad: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City).

Ründajad: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott (Arsenal), Danny Welbeck (Arsenal).