"Ma tahan jätkata enda proovile panemist. Tahan olla liider jalgpallimurul," ütles Lampard pressikonverentsil New Yorkis. "Olen vaadanud MLS-i liiga mänge juba pikemat aega. Usun, et see on suurepärane võimalus minu jaoks," lausus Lampard.

Kuna meeskond teeb debüüdi MLS-i jalgpalliliigas alles 2015. aastal, pole Lampard veel jõudnud mõelda, kus ta senini mängib. "Me kavatseme kasutada ülejäänud nädalat, et teha parim otsus klubi jaoks ja mõelda, kuidas Lampard enne 2015. aastat tippvormi ajada," ütles New York City klubi president Claudio Reyna.

36-aastane Lampard liitub New Yorkis Hispaania ründaja David Villaga, kes mängib enne New Yorki asumist laenulepingu alusel Austraalias, Melbourne City meeskonnas. New Yorki klubi juhtkond kaalub sama variandi kasutamist ka Lampardi puhul, kuna esimesed ametlikud mängud teeb FC New York City alles järgmise aasta märtsis.

Lampard veetis Chelseas 13 aastat, võites Inglise meistriliiga kolm korda ja Meistrite Liiga ühe korra. Ta on Chelsea läbi aegade resultatiivseim mängija 211 löödud väravaga 648-s mängus.

Poolkaitsja on esindanud 106 korda ka Inglismaa koondist, tehes enda viimase koondismängu MM-turniiril Brasiilias Costa Rica vastu.