Sealjuures oleks seis võinud lätlaste poolt vaadatuna veel hullem olla - grusiinide viienda minuti penalti suutis aga väravavaht Andris Vanins tõrjuda. Kolm minutit hiljem viis Jaba Kankava imeline löök aga Gruusia sellegipoolest juhtima ning tagasi kaukaaslased enam ei vaadanud.

Võiduga kindlustas Gruusia endale ühtlasi alagrupi võidu ning pääsu järgmiseks tsükliks C-liigasse - nad on kõik neli senist kohtumist võitnud ning omavad kokkuvõttes väravate vahet 9:0. Samuti on Gruusial nüüd väga hea võimalus EM-finaalturniirile murda.

Viimasest 12 kohtumisest on Läti suutnud võita vaid üheainsa - suvisel Balti turniiril Eesti vastu. Väga nigelad tulemused tähendavad suure tõenäosusega seda, et soomlasest peatreeneri Mixu Paatelaineni karjäär Lätis jääb üürikeseks.

Väga kõva tulemusega sai hakkama Gibraltari koondis, kes võttis oma teise võidu järjest - kui laupäeval alistati võõrsil 1:0 Armeenia, siis sedapuhku suudeti kodus Lichtensteini vastu kaotusseisust välja tulla ning 2:1 võita. Võit teeb pisikese Gibraltari jaoks ka tabeliseisu ootamatult lubavaks - esikohal olevast Makedooniast jäädakse maha vaid kolme silmaga.

Kõik tänased Rahvuste liiga tulemused:

A-liiga

Prantsusmaa - Saksamaa 2:1

B-liiga

Iirimaa - Wales 0:1
Ukraina - Tšehhi 1:0

C-liiga

Norra - Bulgaaria 1:0
Sloveenia - Küpros 1:1

D-liiga

Kasahstan - Andorra 4:0
Armeenia - Makedoonia 4:0
Gibraltar - Lichtenstein 2:1
Läti - Gruusia 0:3

Tabeliseisud:

A-liiga


B-liiga


C-liiga


D-liiga