Seega on spordiennustajatel üle maailma võimalusi jälle rohkem. Kui muidu pidid nad leppima Valgevene, Nicaragua ja Burundi meistriliigadele panustamisega, siis juba on mitmed ennustusportaalid ka Tadžikistani mängudele koefitsiente ning otseülekandeid pakkumas.

Arvatakse, et Tadžikistani jalgpall võib samuti hakata uusi tulusaid telelepinguid sõlmima, nagu juhtus hiljuti Valgevenega. Endise Nõukogude Liidu liikmesmaa tippvutti näeb juba rohkem kui kümnes riigis, sealhulgas Venemaal, Iisraelis, Indias ja Bulgaarias.

Kuigi Tadžikistanis pole ametlikult ühtegi koroonaviirusesse nakatunut, peetakse esimeste voorude mängud ilma pealtvaatajateta. Kolm esimest liigamängu toimuvad juba pühapäeval.

10 meeskonnaga Tadžikistani meistriliigast leiab ka 42 välismaalast. Enim leegionäre on pärit naaberriigist Usbekistanist (20), impordilt on teisel kohal Ghana 10 mängijaga.

2018. aastal mängis Tadžikistani meistriliigas ka Narvas sündinud väravavaht Aleksei Matrossov, kes eelmisest aastast kuulub kodulinna meeskonna Transi ridadesse. Matrossovi koduklubiks oli täna superkarikafinaalis mängiv Khujand.