Perumali kurja käe haardeulatus oli uskumatult lai ning kokku lepitud mängude arv ühe mehe kohta märkimisväärne.

"Ma ei lugenud neid kunagi, kuid neid mänge oli umbes 80-100 vahel," ütles Perumal, kes oma karjääri jooksul pani kokkuleppemängudega tasku ligi 5 miljonit dollarit. Kogu selle raha oskas ta ka kasiinos maha mängida.

Endine FIFA kokkuleppemängude uurija Terry Steans rääkis CNN-ile, et Perumali telefoniraamatus oli mängijaid ja kohtunikke 38 ning sülearvuti kontaktide kaustas 50 erinevast riigist.

"FIFA-l on 209 alaliitu... Seega me räägime veerandist kõikidest alaliitudest ühe korraldaja kohta," lisas ta.

Kuidas siis tulemustega manipuleerimine käis? Üks ekstreemseim näide: "Olin teinekord varumeestepingil ja ütlesin mängijatele, mida teha, andsin treeneritele korraldusi. Nii lihtne see oligi. Puudus igasugune järelvalve."

Panustamine hakkas Perumali paeluma 19-20 aasta vanuselt. "Mul olid oma lapsepõlveunistused. Tahtsin saada sõduriks, kuid kooli ajal sattusin seadusega pahuksisse ega saanud oma plaani enam ellu viia. Siis mind hakkas ahvaltema panustamine. See haaras mind konksu otsa ning mulle ei meeldinud kaotada... Seega ma hakkasin kohalikke mänge kokku leppima," rääkis ta.

Perumal alustas oma äriga 1980-ndate lõpus Singapuri kohalikust liigast ning liitus hiljem suurema kilhveopetturite võrgustikuga. Internetiajastu lõi 1990-ndate keskel ka Perumalile rohkem võimalusi.

"Võisime näha kõiki neid matše üle maailma. Mul oli võimalus sihtida haavatavamaid riike ja inimesi, kes olid altimad pistist võtma. Seega ma registreerisin oma firma ja hakkasin alaliitudele e-maile saatma ja suhteid looma."

Perumali debüüt rahvusvahelises jalgpallis oli 1997. aasta sõprusmäng Zimbabwe ja Bosnia ja Hertsegoviina vahel. Perumali sõnul olid neli Zimbabwe mängijat nõustunud kaotama 0:4 ja selle eest jagama omavahel ära 100 000 dollarit. Kuid esimene vasikas läks, nagu ikka, aia taha. Malaisias Kuala Lumpuris peetud mäng lõppes 2:2 viigiga.

"Andsime neile ette tulemuse, mida oli raske saavutada. Juhtus nii, et üks mängija lõi palli kogemata väravasse," ütles ta.

Perumal rääkis, et kokkuleppemängud õnnetusid tal 70-80 % juhtudest. Nende seas oli nii olümpiamatše, MM-valikmänge, kohtumisi naiste MM-ilt, CONCACAF Gold Cupilt ja Aafrika Rahvuste Karikalt.

Teinekord jäi Perumal ka võimudele vahele. Singapuris on ta näiteks jalgpalliga seotud kuritegevuse eest vangis istunud kolmel korral - 1995. aastal sai ta 12 kuud jalgpallurile altkäemaksu andmise katse eest, neli aastat hiljem 26 kuud kohtuniku tutvustamise eest kokkuleppemängu korraldajale ning 2000. aastal ründas ta ühte pallurit enne mängu hokikepiga.

Järgmine kord vahistati ta 11 aastat hiljem Soomes, mille meistriliiga kohtumistes tema "käsi" sees oli. Perumal sai kaheaastase vanglakaristuse, millest istus Soomes ära vaid ühe aasta ning anti seejärel üle Ungarile, kus ta aitab politseid Balkanimaade kihlveopettuste uurimises.

Perumal vaatab sellele ajale tagasi härda südamega. "Mul ei ole mingeid kahetsusi. See oli üks faas minu elus ning ma nautisin seda väga, reisin palju ümber maailma. Mul oli lõbus," ütles ta.