Võidu tabeli 10. meeskonna vastu tõi eestlase leivaisale Raul Bobadilla 54. minuti tabamus. Neli minutit hiljem oli Kölnil oivaline võimalus ka seis viigistada, aga nende ründaja Anthony Modeste eksis penaltipunktilt ja seega saigi kolm võidupunkti kirja Augsburg. Ühtlasi oli tänase näol tegu Augsburgi kolmanda järjestikuse nullimänguga Bundesligas ja seeläbi korrati ka klubi rekordit.

13 punktiga kerkiti vähemalt hetkeks ka väljalangemistsoonist. Nende 15. kohta võib siiski veel ohustada Bremeni Werder, kes homme tabeli viimase Stuttgartiga kohtub.

Teistest Saksamaa kõrgliigamängudest väärib välja veel väljatoomist asjaolu, et liider Müncheni Bayern võttis vastu selle hooaja esimese kaotuse, kui võõral väljakul jäädi 1:3 alla Borussia Mönchengladbachile.

Väravateta avapoolaja järel läks Mönchengladbach juba 68. minutiks 3:0 ette ning seejärel teenis oma võimaluse Franck Ribery, kes vigatuspausilt naastes üle 269 päeva taas väljakule pääses. Prantslane jõudis murul viibida vaid kuus minutit, kui ta juba ka skoori tegi, aga sellest oli Pep Guardiola tiimile siiski vähe ja nende tänavune esimene liigakaotus oli fakt.

Tabeliseis: