Jutt on 20-aastasest Brunei jalgpallikoondislasest, Faiq Bolkiahist, kes kuulub Premier League'i tabeli keskel asuva Leicester City nimekirja. Kusjuures pole 2016. aastal Leicesteriga liitunud Bolkiah saanud esindusmeeskonna eest kirja veel mitte ühtegi kohtumist.

Bolkiah pole pääsenud ka kordagi Leicesteri pingile. Tal on kirjas vaid kohtumisi klubi akadeemia eest.

20-aastane Bolkiah on Brunei rahvuskoondist esindanud kuuel korral ning kirja saanud ka ühe värava. Ühtlasi kannab ta koondise kaptenipaela.

2014. aastal sõlmis ta kaheaastase lepingu Chelsea noortetiimiga, kust ta 2015. aasta detsembris lahkus. Järgmise aasta märtsis liituski ta Leicesteriga.

Bolkiah'i rikkus pärineb perekonnast. Nimelt on tema onu Brunei sultan Hassanal Bolkiah. Kui Cristiano Ronaldo kapitali väärtuseks hinnatakse 200-250 miljonit naela, siis Brunei koondislase vara väärtuseks on hinnatud 15 miljardit naela, vahendab Goal.com

"Mu vanemad on alati toetanud minu püüdlusi edendada jalgpalluri karjääri," sõnas Bolkiah intervjuus Mirrorile. "Mu vanemad on mind lapsepõlves nii vaimselt kui füüsiliselt palju treeninud, seega saan neid pidada oma eeskujudeks."