MM-i korraldajate teatel oli 11. juunil viirusesse surnud ehitaja 51-aastane mees, kellel varem ühtegi tõsist haigust ei olnud. Staadioniehitusel oli ta töötanud alates 2019. aastast. Mehe päritolumaad pole avalikustatud.

Esimestest koroonaviirusega nakatunutest teatas Katar ametlikult 15. aprillil, kui kolme staadioni peale oli tuvastatud viis juhtumit. Tänaseks on nakatunute arv ületanud juba tuhande piiri. Hetkel aktiivseid koroonajuhtumeid olevat 121.

Lisaks hügieeniprobleemidele kimbutavad töölisi ka rahamured, sest staadionite eest vastutav ehitusfirma ei suuda alluvatele õigel ajal palka välja maksta. Paljud töölised pole tasu saanud mitmeid kuid järjest.

Terve Katari peale on tuvastatud koroonaviirusesse nakatunuid 91 838, surmajuhtumeid on registreeritud selles riigis 106.

Katari võimude teatel on koroonapandeemia MM-i staadionite ehitust mõnevõrra pidurdanud, kuid rohkem kui 80 protsenti ehitusest olevat juba valmis. Jalgpalli MM peetakse Kataris 2022. aasta novembris ja detsembris.