FIFA endise presidendi, 2015. aastal korruptsioonisüüdistuste tõttu ametist tagandatud Sepp Blatteri hinnangul oleks nii mõnigi riik suuteline lühikese etteteatamisega 2022. aasta jalgpalli MM-i korraldama. "Saksamaa suudaks seda teha. Samas tähendaks see, et MM toimuks jälle Euroopas," rääkis Blatter intervjuus Saksamaa meediale. "Euroopa poleks seega FIFA esimene valik. USA võiks 2026. aasta MM-i asemel hoopis selle etta võtta."

Nimelt on just 2026. aasta jalgpalli suursündmus planeeritud Kanadasse, USA-sse ja Mehhikosse. "USA oleks selleks kindlasti võimeline, see ei ole raketiteadus!" rääkis Blatter, lisades ühe võimaliku variandina veel Jaapani.

"Õnneks on 2022. aasta MM toimumas veel 32, mitte 48 koondise osavõtul. Seega poleks korraldajariigi pingutus suurem kui see oli 2018. aastal."

84-aastane Blatter, kes kannab praegu kuueaastast tegutsemiskeeldu, eitab jätkuvalt enda seotust korruptsiooniga. "Kogu uurimine on üks osa suurest vandenõust minu vastu. Kui mind süüdistustest vabastatakse, tuleks mind nimetada FIFA aupresidendiks. See oleks parim reaktsioon nende poolt."