Brasiilia väravat peab Lionel Messi ning teiste Argentina staaride eest hakkama kaitsma võõrustajate puurilukk Alisson Becker. Liverpooli tähtmängija on aga viimasel kahel hooajal läinud Messiga vastamisi ning kokkuvõttes mõlemal puhul imelise tagasitulekuga peale jäänud.

2018. aasta kevadel, läks Becker (AS Roma ridades -toim)Barcelonaga vastamisi Meistrite Liiga veerandfinaalis, kus avamängu 1:4 kaotus suudeti pöörata kordusmatšiks 3:0 võiduks ning edasi pääseski Itaalia tiim.

Becker ja Messi kohtusid taas tänavuse aasta kevadel, Liverpool läks Barcelonaga vastamisi Meistrite Liiga poolfinaalis. Avamängus saadi 3:0 kaotus, mängu peakangelaseks kerkis Messi, kes lõi kaks väravat. Liverpool suutis aga kordusmatšis mäletatavasti teha tagasituleku, kui võeti 4:0 võit ning lülitati Barcelona konkurentsist.

Nüüd kohtuvad Becker ja Messi taas omavahel ja seda Copa America poolfinaalis. "Roma ja Liverpool on mõlemad väga erinevad meeskonnad. Minu õnneks lõppesid mõlemad vastasseisud minu jaoks positiivselt," meenutas Becker Meistrite Liigat. "Mängisin kahes klubis, kus suudeti näidata ühtset mängu. Olen seetõttu kahe olulise kogemuse võrra rikkam."

"Usun meie meeskonda ja iseendasse. Peame tegema vägeva mängu ja olema kõigeks valmis. Argentina vastu ei tohi ühtegi eksimust teha, kõik peavad andma endast parima."