Laupäevase Sunderlandi ja Readingu mängu ajal olevat üks meeskonna mängus pettunud Sunderlandi poolehoidja mängu ajal püksid alla lasknud ning tribüünile pruuni kingituse jätnud.

Infot, mis pärineb Sunderlandi foorumist nimega Readytogo, jagasid varmalt mitmed kohalikud uudisteväljaanded. Mees ise eitab aga talle süüks pandavat tegu. Ta olevat küll politsei poolt vahistatud, kuid hiljem ilma süüdistuseta lahti lastud ning igasugusest kakamisest olevat asi kaugel olnud.

Hoolimata foorumis levitatud fotost ning kuuldustest, nagu oleksid mõned tema ümber olnud inimesed võika vaatepildi tunnistamise järel lausa oksendanud, kirjutab SB Nation, et tegelikult olevat õnnetul vutifännil lihtsalt olnud probleem oma põie kontrollimisega.

Sunderlandi klubi jäi eelmisel hooajal Premier League'is viimasele kohale ning langes esiliigasse. Seoses allesjäänud mängijate kõrgete palkade, madala motivatsiooni ja muude klubi probleemidega ollakse hetkel ka esiliigas eelviimasel kohal ning kõigi eelduste kohaselt ootab klubi ees järsk kukkumine madalamate liigade suunas.

Readingi vastu sai Sunderland hoolimata uue peatreener Chris Colemani tulekust kodus 1:3 kaotuse.