Pärast väravateta esimest poolaega, võitis Ronaldo 51. minutil penalti, kui tema löök tabas Lazio kaitsja Bastosi küünarnukki. Kohtunik leidis VAR-i abil olukorrale kinnituse ning portugallane realiseeris 11-meetri karistuslöögi.

Kõigest kolm minutit hiljem oli seis juba 2:0, kui Lazio mees Luiz Felipe kaotas palli Argentiina ründajale Paulo Dybalale, kes isetu lahendusena saatis palli Ronaldole, kel jäi üle see kõigest võrku lükata. Portugali rahvuskoondislase jaoks oli see 30. värav sel hooajal, mis teeb temast hetkel liiga suurima skoorija.

Lazio auvärava lõi Itaallane Ciro Immobile, kes oli 82. minutil täpne penaltipunktist.

Nelja mängu järel esimese võidu teeninud Maurizio Sarri hoolealused on nüüdseks kindlad liigaliidrid. Teisel kohal paiknev Inter jääb maha juba kaheksa punktiga.

Oma eilsete väravatega on Ronaldo end taaskord kirjutanud ajalooraamatutesse. Legendaarsest ründajast sai esimene mängija, kes on skoorinud vähemalt 50 väravat nii Inglismaa Premier League´is, Hispaania La Ligas ja Itaalia Serie A-s.

Lisaks sellele on Ronaldo ka esimene mees pärast hooaega 1994/1995, kes on kõigest 61 kohtumisega löönud Itaalia jalgpalli kõrgliigas 50 väravat.