52-aastase sakslase jaoks oli see peatreenerikarjääri esimene triumf, lähimaid rivaale Leverkuseni Bayerit ja Müncheni Bayernit edestati vastavalt seitsme ja kümne punktiga. Mäletatavasti suutis Klopp aasta hiljem ka tiitlit kaitsta.

"Ma olin väga täis, mida oli ilmselt ka mõnes intervjuus näha," meenutas sakslane televõrgus Amazon Prime peagi ilmuvas dokumentaalis 2011. aasta kevadel peetud pidu. "Toonasest õhtust ma ei mäleta suurt midagi, kui välja jätta üks asi."

"Ma pole kindel, kas olen sellest üldse kellelegi rääkinud," jätkas Klopp. "Ma ärkasin ühes garaažis seisnud veoautos üles. Olin täiesti üksi. Mul polnud aimugi, mis eelnevatel tundidel juhtus. Ärkasin üles, ronisin veoautost välja ja leidsin end keset suurt tehast."

"Hakkasin mööda aeda kõndima, kuni märkasin ühe mehe siluetti. Vilistasin talle ja kui ta lähemale tuli, nägin, et tegu on Aki Watzkega (Hans-Joachim Watzke, Dortmundi Borussia tegevdirektor - toim). Olime ainsad kaks inimest keset suurt tehast."

Sellega aga kahe sakslase seiklused ei lõppenud. "Aki hääletas tee ääres ja üks vana Mercedes peatus. Masinat juhtis üks Türgi mees, kes ei tahtnud meid alguses sõidutada, aga pärast seda, kui Aki talle 200 eurot maksis, oli juba nõus. Aki istus ees ja mina taga."

"Kuna olin väga väsinud, vajus mu pea pidevalt vastu autoklaasi. Samal ajal kuulsin mingeid mütsatusi," rääkis Klopp. "Mõtlesin, et kas kujutan seda endale ette, aga siiski mitte. Tuli välja, et pakiruum oli kanu täis."